O-LIT B&B LOGO positief

Seminaries & events

Onze meetingruimte

Heb jij een vergadering, receptie, seminarie of ander event op de planning staan en zoek je nog een geschikte ruimte die inspireert en rust uitstraalt? Je speurtocht eindigt hier, want O-LIT heeft de ideale meetingruimte voor jouw team.

 

Onze karaktervolle vergaderzaal heeft een afzonderlijke lounge met eigen sanitair, zithoek en open haard en wordt omringd door de prachtige natuur. Met wat geluk zie je zelfs enkele hertjes ronddartelen. Wat heb je nog meer nodig voor jouw event?

Meetingruimte O-LIT vergaderruimte tafel stoelen

Faciliteiten

Goed om te weten

Meetingruimte O-LIT vergaderruimte tafel stoelen
Meetingruimte O-LIT service eten drank banaan water
Kamers O-LIT B&B butterscotch Bed & Breakfast slaapkamer bed kussens gezellig Beringen
Meetingruimte O-LIT vergaderruimte tafel stoelen

Op maat

Jij vraagt, wij dienen

O-LIT stelt een totaalpakket samen dat voldoet aan jouw wensen en noden. Met tal van mogelijkheden bereiden wij jouw persoonlijk event voor. Wil jij een halve dag vergaderen of een seminarie van een volledige dag organiseren? Kies jij voor een ochtend- of avondreceptie? Of zie jij een lezing of wandelmeeting in onze charmante tuin wel zitten? Alles is mogelijk in onze meetingruimte. Ook voor teambuildings (zelf te regelen) stellen wij onze lounge ter beschikking. Wil jij jouw event afmaken met een heerlijke brunch of catering op maat? O-LIT helpt je graag verder.

Overnachting

Slaapplek nodig?

Kies een kamer uit in onze B&B

Uitgeteld na een dagje productief vergaderen? Sluit de deuren van de meetingruimte achter je en kom helemaal tot rust in onze B&B. Geniet er van een verkwikkende nachtrust midden in de natuur.

 

Onze kamers zijn voorzien van een sfeervolle inrichting en voldoende luxe waaronder een ruime badkamer, inloopdouche, zithoek en bureau. Voel je helemaal thuis in het rustieke Beringen en laat je in de watten leggen door onze Limburgse gastvrijheid.

Kamers O-LIT B&B butterscotch Bed & Breakfast slaapkamer bed kussens gezellig Beringen
B&B O-lit O-Biz meetingruimte living zetel

Verblijf in O-Biz, onze businessflats

Heb je een jobuitdaging waardoor je langere tijd van huis bent? Ook dan staan we voor je klaar. Gelegen in het rustige Tessenderlo, op een boogscheut van de E313, bevindt zich de groene oase van O-Biz.

 

Drie modern ingerichte businessflats die de huiselijke sfeer van jouw woning evenaren en waar jij na een drukke werkdag volledig tot rust komt. Onze businessflats zijn volledig bemeubeld en voorzien van alle comfort, van terras tot eigen parkeerplaats. Kortom, O-Biz is jouw perfect home away from home.