O-LIT B&B LOGO positief

Kamer #1

Papaya

Deze tweepersoonskamer met ruime badkamer en inloopdouche bevindt zich aan het uiteinde van de B&B en biedt zicht op de voortuin. We kozen bewust om een deel van de oorspronkelijke vloer te behouden. Het is een knipoog naar de boerderij die hier vroeger was.

B&B O-lit kamers papaya kussens bed slaapkamer
B&B O-lit kamers papaya kussens bed slaapkamer
Kamers O-LIT B&B cotton Bed & Breakfast slaapkamer bed kussens gezellig Beringen
Kamers O-LIT B&B cotton Bed & Breakfast living stoel kussens gezellig Beringen

Kamer #2

Cotton

Deze tweepersoonskamer met inloopdouche bevindt zich aan het uiteinde van de B&B en biedt zicht op de tuin. Deze kamer beschikt over een aparte zithoek met bureau, waar je rustig kan genieten van een goed boek. Heb je kinderen? Dan bouwen we de ruimte ook graag om tot een kinderkamer.

Kamer #3

Butterscotch

Deze tweepersoonskamer met inloopdouche bevindt zich op de eerste verdieping van de B&B en biedt zicht op de uitgestrekte velden. Deze gezellige kamer bevindt zich onder het dak, waar het eiken gebinten zich onthult en direct een warme sfeer in de kamer brengt.

Kamers O-LIT B&B butterscotch Bed & Breakfast slaapkamer bed kussens gezellig Beringen
Kamers O-LIT B&B butterscotch Bed & Breakfast slaapkamer bed kussens gezellig Beringen
Kamers O-LIT B&B gainsboro Bed & Breakfast slaapkamer badkamer
Kamers O-LIT B&B gainsboro Bed & Breakfast slaapkamer kussens bed

Kamer #4

Gainsboro

Deze tweepersoonskamer met open badkamer & bad bevindt zich op de eerste verdieping van de bed and breakfast en biedt zicht op de velden en de voortuin. Deze grote kamer heeft een gezellige zithoek en een groot bureau. De zithoek bouwen we met veel plezier om tot een extra slaapplaats voor jouw kind.

Kom O-LIT ontdekken

Boek je verblijf

Ontsnap ’s avonds aan het drukke leven en kom tot rust in onze B&B in het charmante Limburg. Heerlijk comfortabel en gastvrij.